Ara

Dünyanın en eski spor dallarındanbiri olan ve Anadolu kökenli BOCCE oyununu öğreniyoruz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı.

Kas

Artvin Okul Sporları Bilek Güreşi İl Müsabakalarında okulumuz öğrencileri damgalarını vurdu.

Kas

Bir yenilik daha yapılarak kütüphanemizin sandalyeleri yenilenmiştir.

Kas

Okulumuz merdivenleri artık aktif öğrenme ortamı oldu.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bayram BAKIR , Şube Müdürlerimiz Hayraettin KAHYA ve Halil SOYER ile birlikte motivasyon arttırma amacı ile okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

Cumhuriyet Bayramını Öğrenci ve velilerimizle coşkuyla kutladık.

Ekm

Türkiye'nin ileri gelen hayırsever şirketinden öğrencilerimize  bot hediye edildi. Öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

Ekm

Cumhuriyet İlkokulu Müdürlüğünden Okulumuz müdürlüğüne atanan  Emin DEMİR'e anlamlı ziyaret.

Eyl

2022 - 2023 Eğitim - Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı kütüphanemizde  Okul Müdürümüz Emin DEMİR, Müdür Yardımcımız Resul VARELCİ ve tüm  öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.