May

Okulumuz Öğrencileri Türkiye Okul Sporları 2023 yılı faaliyet programı kapsamında Okul Sporları Yıldızlar-Küçükler Kız – Erkek Grup Birinciliği oryantiring Müsabakaları için 4-7 Mayıs tarihlerinde Batman’a gitti.

Nis

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu öğrencilerimizin renkli gösterileri eşliğinde dolu dolu geçen tören programımızla yaşattık.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, 17-20 Nisan'da 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı ikinci ara tatilini yapacak.

Nis

Okulumuz İdareci, Öğretmen ve Çalışanlarıyla birlikte  iftar programı gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda 5.Kurumsal Deneme Sınavı Yapıldı.

Nis

Derrem bölgesinden okulumuza misafir gelen öğrencilerimizle iftar yemeği

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'nci yıl dönümünde , 15 Temmuz Şehitler İlk/Ortaokulu olarak , vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin  kahramanlarını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle andık. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ibret verici destanın yazılması için canlarını veren şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Unutma! Bugün aldığımız nefes, birilerinin zamanında verdiği son nefes sayesinde!

Mrt

Artvin Bocce Petank İl Müsabakalarında okulumuz Küçük Erkekler kategorisinde il üçüncüsü , Yıldız Kızlar kategorisinde il ikincisi , Yıldız Erkekler kategorisinde de il üçüncüsü oldular.

Mrt

"12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma" konulu yarışmalarda Anasınıfı resim kategorisinde Efsa GÜNEŞ 1. , Ortaokul  şiir kategorisinde de 7. sınıf öğrencimiz Ecrin BÜYÜK 3. olmuştur.

Mrt

İstiklâl Marşımızın kabulünün 102.yıldönümü münasebeti ile hazırlanan programda öğrencilerimiz , günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar ; şiirler okudular ve kısa filmler izlettiler.

"ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLÂL MARŞI YAZDIRMASIN"

Şbt

Üzücü haberlerle karşı karşıya kaldığımız bu günlerde, çocuklarımızın bizlere ihtiyacı var. "Deprem sonrasında bu zor günlerde çocuklarımız için neler yapabiliriz? Nelere dikkat etmeliyiz? Çocuklarla, depremi konuşup anlamlandırmaları için nasıl konuşmalıyız? " gibi sorulara cevap bulabileceğiniz  bilgilendirici bir içerik .

Ock

Artvin'de yapılan Okullar Arası Yıldızlar Dart İl Birinciliği müsabakalarında ikinci olduk.