ARTVİN / BORÇKA - 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu

Nis

Borçka İlçe Jandarma Komutanlığı 26.04.2024 Cuma okulumuzu ziyaret etti.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız öğrenci ve velilerimizin katılımları ile coşku ile kutlandı,

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram BAKIR  ´a öğrencilerimizle Makam Ziyaretinde bulunduk. Çocuklarımız bir günlüğüne Milli Eğitim Müdürü olma heyecanını yaşadılar.

Mrt

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Bilek Güreşi Spor Dalı Yıldızlar (Erkek-Kız) Kategorisi Van Bölge finallerine katılan öğrencilerimizden büyük başarı.

Mrt

Okulumuzda “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, video gösterimleri, oratoryo ve öğretmenlerin türkü dinletisi ile  sona erdi.

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Türk Milleti'nin millî birlik ve beraberlik ruhu ile ortak irade ve mücadelesinin bir ürünü olan bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilişinin 103. yıl dönümü kutlama programı yapıldı. Okul programımız Sınıf Öğretmenimiz  önderliğinde gerçekleşti.

Mrt

Okulumuzda Borçka’nın kurtuluşunun 103. Yıl dönümü öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Şiirler ve şarkılar okundu. Teneffüslerde Artvin halk oyunları çalınarak öğrencilerin gün boyunca eğlendi.

Mrt

Hopa sahil güvenlik komutanlığı öğrencilerimize sunum yaptı.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram BAKIR ve Şube Müdürümüz Halil SOYER, Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında 05.02.2024 Salı günü okulumuz öğretmenleri ile bir araya geldi.

YILDIZLAR KATEGORİSİNDE

RAŞİT GÜNER 45 KG KATEGORSİNDE SAĞ KOL VE SOL KOL 1.

ABDULLAH BERAT KOÇAL 65 KG KATEGORSİNDE SAĞ KOL VE SOL KOL 1.

ECRİN BÜYÜK 55 KG KATEGORSİNDE SAĞ KOL VE SOL KOL 1.

ASYA YILMAZ 45 KG KATEGORSİNDE SAĞ KOL 1. VE SOL KOL 2.

CANSU EKSİLMEZ 45 KG KATEGORSİNDE SOL KOL 1. VE SAĞ KOL 4.

DENİZ SOYER 50 KG KATEGORSİNDE SOL KOL 1. VE SAĞ KOL 3.

NAZLICAN VURAL 65 KG KATEGORSİNDE SAĞ KOL VE SOL KOL 2.

KÜÇÜKLER KATEGORİSİNDE

ABDULKADİR KOÇAL 65 KG KATEGORSİNDE SAĞ KOL VE SOL KOL 1.

HAKAN ALTIPARMAK 45 KG KATEGORSİNDE SAĞ KOL VE SOL KOL 1.

SÜMEYYE BERK 45 KG KATEGORSİNDE SAĞ KOL 1.

Okulumuz öğrencilerini ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Necmettin ÇEVİK'i bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz 2023-2024 Okul Sporları Dart Yıldız Erkekler katagorisinde il birincisi ve Dart Yıldız Kızlar katagorisinde il ikincisi olmuşlardır. Okulumuz öğrencilerini ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Necmettin ÇEVİK'i bu başarılarından dolayı kutlarız.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Floor Curlıng  İl Birinciliği Müsabakaları 10-11.01.2024 tarihinde Arhavi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Ara

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI ÇIKTI

Ara

Okulumuzun kendi imkanlarıyla ve Türk Eğitim Sen Artvin Şubesi ‘ nin katkılarıyla Okulumuzda “Eğitim Şehitleri Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı” açıldı .