Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Floor Curlıng  İl Birinciliği Müsabakaları 10-11.01.2024 tarihinde Arhavi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Ara

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI ÇIKTI

Ara

Okulumuzun kendi imkanlarıyla ve Türk Eğitim Sen Artvin Şubesi ‘ nin katkılarıyla Okulumuzda “Eğitim Şehitleri Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı” açıldı .

Kas

“ 24 Kasım Öğretmenler Günü’’ dolayısıyla okulumuzun öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programda kutladık. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirme gayesi ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma gayesi ile ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet eden tüm değerli öğretmenlerimizin “ Öğretmenler Günü’’ kutlu olsun.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törende saygı, sevgi ve özlemle andık.

Kas

Gençlik ve Spor Bakanlığı “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında “Arhavi Gençlik Merkezince gerçekleştirilen 100. Yıl Etkinliklerde öğrencilerimiz gün boyunca eğlendi.

Kas

Eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okulumuzu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram BAKIR, Şube Müdürlerimiz Halil SOYER ve Hayrettin KAHYA ile birlikte  yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık!

Ekm

Okulumuz öğrencilerine Trafik Güvenliği Eğitimi verildi.

Ekm

Okulumuzda "Gölge Gösterisi"yapıldı.Gösteri sonrasında ikramda bulunuldu.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmî Gazete 'de yayımlandı.

Ekm

Yazılı ve uygulamalı sınavlar ve değerlendirmelerine ilişkin usul ve esasları belirleyen Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi yayımlandı.

Eyl

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Necmettin Çevik’in aracılığı ile okulumuza gelen Floor Curling antrenörü Berkant Köseoğlu öğrencilerimize Floor Curling sporunu tanıttı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, İlköğretim Haftası Kutlama Programı Yapıldı.