BAKANLIĞIMIZIN SOSYAL DUYGUSAL BECERİLERİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN HAZIRLADIĞI MATERYALLER KULLANIMA SUNULDU

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nde ele alınan, sosyal duygusal becerilerin geliştirilmesi amacına kaynaklık edecek pek çok materyal; öğrenci, öğretmen ve velilerin kullanımına sunuldu. Sosyal duygusal becerilerin gelişimini destekleyen afiş, broşür ve sunum içeriklerinin yanı sıra okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik oyun içerikleri ve hikâye kitapları da hazırlandı.

Öğrencilerin iş birliği yapma, etkin öğrenme, toplumsal yaşam, aile yaşamı gibi alanlarda yeterli olabilmelerini sağlayan, başarı için önemli rol oynayan ve akademik başarıyı destekleyen yönlerini geliştirmek için sosyal duygusal beceri programları oluşturuldu.

İçeriklere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yayın: 19.09.2024 - Güncelleme: 19.09.2024 10:01 - Görüntülenme: 14
Kaynak: https://www.meb.gov.tr/sosyalduygusalbecerileringelistirilmesiicinhazirlananmateryallerkullanimasunuldu/haber/34815/tr