ARTVİN / BORÇKA - 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu

2023-2024  Eğitim Öğretim yılı 2. dönem sınav tarihleri belli oldu.

Ock

Kültürümüzün ve değerlerimizin ışığında çocuklarımızın iyi ruh hâlini koruma ve sağlıklı sosyalleşme hedefi temelinde  "Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım" hazırlanmıştır.

Kitapta, çocuklarımızın tatil süresince aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmeleri için günlük olarak farklı etkinliklere yer verilmiştir. Her tatil günü için bulacağınız öneriler, çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunacak şekilde tasarlanmıştır.

Ock

Ara

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a Yönelik Aralık Ayı Örnek Soruları ve Çözüm Videoları Yayımlandı

Kas

2022-2023 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına yönelik yapılacak merkezî sınava ilişkin Kasım ayı örnek soruları öğrencilerin erişimine açıldı. Örnek soru kitapçığında daha önceki yayınlarda olduğu gibi Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından 10'ar soru; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından ise 5'er soru olmak üzere toplam 45 soru yer alıyor.

Kas

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik hazırlanan örnek soru kitapçığı yayımlandı.

Ekim Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Ekim Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Ara

Yoğun kar yağışı ve hava şartları nedeniyle 23/11/2021 tarihinde (1 gün) eğitim öğretime ara verilmiştir.