15 Temmuz Şehitler Ortaokulu

Demirciler Köyü Merkez Mahallesi
Vizyon
Topluma yararlı,Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan,ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
08.30 ve 15.00
Ulaşım
Artvin Rize ana yol güzergahında olduğu için ulaşımla ilgili herhangi bir sorun yaşanmamaktadır. Her saat Borçka´dan İlçeler arası dolmuşlar kalkmaktadır.
5km